Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
İHALESİ EYLÜL AYINDA
21 Ağustos 2007 Salı 17:00
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesinin Eylül ayında yapılacağını bildirdi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesinin Eylül ayında yapılacağını bildirdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır ve yönetim kurulu üyeleri MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u, ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Erkoç, "Eski başkanımız Mücahit Fındıklı’nın bıraktığı bayrağı daha yükseklere çıkarmak için yönetim kurulu olarak daha fazla çalışacağız. İşsizimize iş ve aş sağlanması için çaba göstereceğiz" dedi.
Müteşebbislerin Malatya'ya daha fazla yatırım yapmaları için oda olarak her zaman köprü görevi yapmaya hazır olduklarını belirten Erkoç, çalışmalarında bütün siyasi partilere aynı mesafede yaklaşacaklarını kaydetti.
2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapısının 25 milyon YTL'ye mal olacağını, bunun da yüzde 10'unun yatırım yapanlardan istendiğini ifade eden Erkoç, "İhalenin yapılması için gereken 2,5 milyon YTL'nin 1,6 milyon YTL'si ödenek olarak sağlandı. Kalanı biz ve müteşebbislerden sağlanacak. Muhtemelen Eylül ayında ihale yapılacak" diye konuştu.

Haber ile ilgili fotoğraflar

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2008 Tüm hakları saklıdır.