|
|
| MALATYA'DA 98 KİLOMETRE DUBLE YOL YAPILDI |
| 02 Kasım 2007 Cuma 12:02 |
| Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Beylerderesi viyadüğü ödeneğinin arttırılması için çaba gösterdiklerini belirtti. |
|
|
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Beylerderesi viyadüğü ödeneğinin arttırılması için çaba gösterdiklerini belirtti.
AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ömer Faruk Öz, Malatya'daki karayolu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milletvekili Öz, Malatya' da AK Parti döneminde 98 kilometre duble yol yapıldığını belirterek, Battalgazi ilçe yolunun bitmesine 1.5 kilometre kaldığını söyledi.
Beylerderesi Viyadüğünde çalışmaların hızlandırılması için ödeneğin arttırılması gerektiğini belirten Öz, bu konuda girişimlerinin sürdüğünü ifade etti. Milletvekili Ömer Faruk Öz, sürekli gündemde olan havaalanı yolunun bir bölümünün de tamamlandığını belirtti.
|
|