Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
CHP Toplantısına "Teravih Namazı" Tepkisi
02 Eylül 2010 Perşembe 11:26
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) düzenlediği halk toplantısında oluşan sesten rahatsız olan, yakındaki camide teravih namazı kılan bir vatandaş, duruma tepki gösterdi. CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, özür dileyip olayı büyümeden engelledi.
CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından Başharık Mahallesindeki parkta nedeniyle halk toplantısı düzenlendi. Toplantıda CHP Malatya Mevlüt Aslanoğlu konuşurken, bir vatandaş, "Halk partisi olarak hiçbir yer mi bulamadınız, caminin karşısında. Bakın teravih namazı kılıyoruz, vallahi, billahi duaları okuyamıyoruz" dedi.
 
Bunun üzerine Milletvekili Aslanoğlu, "Ezan okunurken ben sustum, konuşmadım. Özür dilerim" diye cevap vererek kürsüye çıkan vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı. Vatandaşın, "Özürle olmaz" cevabı
üzerine Milletvekili Aslanoğlu, "Tamam, özür diliyorum. Ne istiyorsun" dedi.

Partililerin yardımı ile kürsüden inen protestocu vatandaş, CHP İl Başkanı Veli Ağbaba ve diğer yöneticilerin koruması altında alandan uzaklaştırıldı. Bazı CHP'lilerin protestocu vatandaşa tepki göstermesi de, yine CHP'li yöneticilerin araya girmesi ile engellendi.

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans