Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
Yeni Malatyaspor Taktik Çalıştı
26 Ağustos 2010 Perşembe 23:27
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatya Spor, İskenderun Demirçelik maçının taktik çalışmasını yaptı.
Malatya İnönü Stadı'nda, Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde çalışan sarı siyahlı takım, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Nihat Balan, çift kale maçta oyuncuları sık sık uyarırken, futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlemlendi.

Öte yandan takıma yeni katılan Oğuzhan Yalçın ve Gökhan Çalışan basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Takıma yeni katılan Oğuzhan Yalçın, iyi bir takıma geldiğini ifade ederek, "Kulüp Başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu ile görüştükten sonra Yeni Malatya Spor'a geldim. İyi bir takıma geldim. Yeni Malatya Spor'un hedefleri doğrultusunda elimden geleni yapacağım" dedi.

Takımın orta saha oyuncusu Gökhan Çalışal ise, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, "İlk maçımızı İskenderun Demirçelik ile deplasmanda oynayacağız. Bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla dönerek, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatya Spor'un, Cumartesi sabahı karayoluyla İskenderun'a gideceği kaydedildi.

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans