Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
SBS Türkiye Birincisini Devlet 7 Yıl Okuttu, Pasta 1 Yıl Okutan Özel Okulun Oldu
11 Temmuz 2009 Cumartesi 12:28
Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Türkiye birincisi olan 3 öğrenciden biri olan Malatyalı Melih Altay'ın geçen yıl da SBS 7. sınıflarda 500 puan alarak yine Türkiye birincisi olduğu belirtildi.
SBS'de Türkiye birincisi olan Melih Altay'ın babasının öğretmen olduğu ve Malatya merkezdeki Hasan Varol İlköğretim Okulu'nda 7. sınıfa kadar okuduktan sonra 8. sınıf eğitimini özel bir okulda sürdürdüğü kaydedildi.
 
Melih Altay'ın 2008 SBS'de ise yine 500 puan alarak 7. sınıflar Türkiye birincisi olduğu ve bu birinciliğin ardından özel okula gittiği öğrenildi.

Bu arada, Hasan Varol İlköğretim Okulu'nun eski öğrencilerinden ve OKS 2005'de Türkiye birincisi olan Büşre Eroğlu da, 8. sınıfı eğitimini yine aynı özel okulda sürdürmüştü.

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans