Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
Öğrenciler TBMM'ye Hayran Kaldı
28 Mayıs 2009 Perşembe 12:04
Malatya Bilgiyurt Koleji TBMM'ye Ziyarette Bulundu
Türkiye Büyük Milli Meclisi'ni Malatya'dan ziyarete giden öğrenciler, TBMM'ye hayran kaldı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Özel Bilgiyurt Koleji'nin öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 54 kişilik bir grup Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ziyarette bulundular. Meclis Genel Kurul Salonu ve Meclisin diğer bölümlerini gezen öğrenciler daha sonra AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ı makamında ziyaret ettiler.
 
Öğrencilerle tek tek ilgilenen Çalık, daha sonra öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Öznur Çalık Malatya'nın bugüne kadar Türk Siyasi yaşamında izler bırakan siyasetçileri de anarak, "Genç kardeşlerimizin TBMM'ye yapmış oldukları bu anlamlı ziyaret, bizleri son derece mutlu etmiştir.
 
Umut ediyorum ki bu pırıl pırıl Malatya gençliğinden gelecek dönemlerde Türk Siyasi yaşamında aktif olarak yer alacak siyasiler yetişecektir" dedi.

Yemek sonrasında Öznur Çalık'la birlikte TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı da makamında ziyaret eden öğrenciler, Köksal Toptan'la hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ziyaretten son derece memnun kalan öğrenciler daha sonra Meclis'ten ayrıldılar.

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans