Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
TAKIM SÜPER LİG'E ÇIKANA KADAR ALACAKLARIMI İSTEMİYORUM
25 Eylül 2007 Salı 09:04
Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor'da Haşim Karadağ'ın yeniden başkanlığa aday olmayacağını ve alacaklarını takım Süper Lig'e çıkana kadar istemeyeceğini belirtti.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor'da Haşim Karadağ'ın yeniden başkanlığa aday olmayacağını ve alacaklarını takım Süper Lig'e çıkana kadar istemeyeceğini belirtti.
Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık Ömer Faruk Öz ve Mehmet Şahin, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve Malatyaspor'un istifa eden başkanı Haşim Karadağ, Malatyaspor'da yaşanan yönetim ve para sıkıntısının çözümü için Çobanoğlu Lokantası'nda bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptılar. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Vali Daşöz, "Yaptığımız görüşme oldukça olumlu geçti. Herkes düşüncesini
söyledi. Haşim Karadağ başkanımız kesinlikle başkanlığa aday olmayacağını, aday olan hiçbir ismi desteklemeyeceğini ve alacaklarını da takım Süper Lig'e çıkıncaya kadar talep etmeyeceğini belirtti. Malatyaspor'un içinde bulunduğu bu sıkıntılı durumdan kurtulacağına inanıyorum. Görüşmemiz oldukça yararlı olmuştur. Eski başkan Hikmet Tanrıverdi ile de görüşülecek ve aynı şekilde alacaklarının ertelenmesi istenecek" diye konuştu.
Malatyaspor başkanlığından istifa eden Haşim Karadağ ise, alacaklarını takım Süper Lig'e çıkana kadar talep etmeyeceğini ve yönetime talip olacaklara destek vereceğini belirterek, "Kesinlikle aday olmayacağım ve alacaklarımı da takım Süper Lig'e çıkıncaya kadar talep etmeyeceğim. Yönetime talip olan ismin arkasında olacağız. Bugüne kadar tüm hesaplar incelenerek çıkacak tabloya saygı duyacağız" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı da, "Malatyaspor yoluna devam edecek. Bugüne kadar tüm hesaplar incelenecek. Rapora göre alacak-verecek tablosu ortaya çıkacak. Eski başkanlarla hesap sonucuna göre konuşulacak. Hikmet Tanrıverdi ile de görüşülecek. Şu an için hesapların netleşmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2008 Tüm hakları saklıdır.