Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
İl Özel İdaresi'nin 2009 Yılı Bütçesi 30 Milyon Ytl Olarak Kabul Edildi
18 Kasım 2008 Salı 16:48
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 2009 Mali Yılı Bütçesi 30 milyon YTL olarak kabul edildi.

Malatya İl Genel Meclisi, Kasım ayı oturumlarını sürdürüyor. İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi'nde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 2009 mali yılı bütçesi görüşüldü.
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 2009 mali yılı için tahmin edilen toplam bütçesi 30 milyon YTL olarak oylanarak kabul edildi. Bütçenin 23 milyon 500 bin YTL'sinin merkezi idare vergi gelirlerinden alınan payı kapsadığı, 4 milyon 500 bin YTL'sinin ise mevduat faizi geliri olduğu ve 2 milyon YTL'sinin de diğer kalemlerden oluştuğu kaydedildi.
İl Genel Meclisi'ne CHP Grup Başkanı Hamit Kiraz tarafından gölet yapılması ve alternatif su kaynakları oluşturulması ile ilgili önerge ise oy çokluğu ile reddedildi.


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans