|
|
| AKIN'A ÖĞRENCİ ZİYARETİ |
| 17 Eylül 2007 Pazartesi 15:38 |
| 2007 - 2008 Eğitim Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası'nın başlaması nedeniyle Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu Öğretmeni Özlem Pektaşdan ve öğrenciler Arda Karataş ile Zeynep Zerrin Aytekin, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ettiler. |
|
|
2007 - 2008 Eğitim Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası'nın başlaması nedeniyle Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu Öğretmeni Özlem Pektaşdan ve öğrenciler Arda Karataş ile Zeynep Zerrin Aytekin, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, eğitime her zaman katkıda bulunduklarını ifade ederek, "Malatya Belediyesi olarak, gezici anaokulları projelerinin gerçekleşmesi noktasında, otobüs katkısında bulunduk. Anaokullarının Türkiye standartlarına ulaşması ve bu standartlarında üzerine çıkabilmesi için proje geliştirdik ve bu projemiz başarılı bir şekilde devam ediyor. Birçok yerde süren anaokulları inşaatlarında belediyemiz mevcut arsalarından yerler vermiştir. Yine İlköğretim ve liselerin yapılabilmesi hususunda arsalar temin ettik" dedi.
Birçok okulun bahçesini ve yollarını asfaltlayarak, toz ve kötü görünümden kurtardıklarını da belirten Başkan Akın, "Eksiklikleri giderme noktasında Malatya Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü hizmeti yapıyor, katkı da bulunuyoruz"şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu 7 - C sınıfı öğrencileri Belediye Başkanı Cemal Akın'a bir buket çiçek hediye ettiler.
Öte yandan Belediye Başkanı Akın ziyaretin anısına Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu Öğretmeni Özlem Pektaşdan'a Belediye yayınlarından oluşan bir kitap seti hediye ederken, öğrencilere ise çeşitli hediyeler verdi.
|
| Haber ile ilgili fotoğraflar |
|
|
|
|
|