Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
TOKİ'nin Malatya'daki 2. Etap İnşaatı Yeniden Başlıyor
16 Haziran 2008 Pazartesi 15:54
AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, TOKİ'nin Malatya'daki 2. Etap inşaatının yeniden ihale edilerek kalınan yerden devam edileceğini belirtti.
AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, TOKİ'nin Malatya'daki 2. Etap inşaatının yeniden ihale edilerek kalınan yerden devam edileceğini belirtti.

Fındıklı, konuyla ilgili açıklamasında, “İşte bir gecikme oldu. TOKİ özellikle işi bitirebilme noktasında, müteahhide her türlü desteği vermesine karşın, müteahhide işi yürütemedi.
 
Buna karşın yine işi bitirmek için kayyum tayin etti. Kayyumda işi belli bir noktaya kadar götürdükten sonra tıkandı. Şuanda TOKİ'nin hukuki anlamda yapacağı hiçbir şey kalmadı.
 
İşi tasfiye ederek, müteahhitten aldı. Şuanda eksiklikleri tespit ettikten sonra yeni bir müteahhide ihale edecek. Bugünlerde bunun ihalesini yapacak.
 
Dolayısıyla 2. etap inşaatta müteahhidin zaaflarından kaynaklanan, müteahhidin iflasından kaynaklanan bir gecikme söz konusudur.
 
Bu konuyla ilgili olarak TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, önemli çalışmalar yapmaktadır” dedi.

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans