Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
Malatyaspor'a Cevap Verebilecek Teknik Direktörlerle Temas Halindeyiz
14 Haziran 2008 Cumartesi 14:23
Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor Kulübü'nün Başkanı İlhan Kavuk, Malatyaspor camiasına cevap verebilecek teknik direktörlerle temas halinde olduklarını söyledi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor Kulübü'nün Başkanı İlhan Kavuk, Malatyaspor camiasına cevap verebilecek teknik direktörlerle temas halinde olduklarını söyledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk, "Konuştuğumuz ve opsiyon aldığımız teknik direktörler var. Bazıları milli takım maçlarının bitmesini bekliyor. Maçlar bitimince bir hareket planı yapacaklar. Teknik direktörlük konusu önümüzdeki hafta içerisinde netleşecek. Malatyaspor camiasına cevap verebilecek teknik direktörlerle temas halindeyiz" diye konuştu.

Yeniden kongre yapılıp, kongrede maddi gücü yüksek olan iş adamlarının yönetime alınacağı şeklindeki yorumlara da cevap veren Başkan Kavuk, "Önce camianın bir hareketlenmesine bakıp, ona göre hareket edeceğiz. Ligler muhtemelen 22 Ağustos'ta başlayacak. Daha önümüzde zaman var. Gelişmelere göre hareket ediyoruz" dedi.

Kavuk, kulüplerin vergi borçlarının taksitlendirilmesi ile ilgili olarak da, "Malatyaspor'un faizleri ile birlikte 5 milyon YTL civarında vergi borcu görünüyor. Taksitlendirme işi önümüzdeki hafta sonuçlanacak. Aylık taksitler olarak ödeyeceğiz. Bu taksitlendirme Malatyaspor olarak yükümüzü hafifletmiş oldu" şeklinde konuştu.
Haber ile ilgili fotoğraflar

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans