Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
Doğu'nun Yıldızları Pist Yarışması Malatya'da Yapıldı
10 Haziran 2008 Salı 17:38
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından tertiplenen Doğunun Yıldızları Pist Yarışmalarının 2. kademe müsabakaları Malatya'da yapıldı.
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından tertiplenen Doğunun Yıldızları Pist Yarışmalarının 2. kademe müsabakaları Malatya'da yapıldı.

Atletizm Kompleksi'nde 8 ilden 100'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 2. kademe müsabakaları, İnönü Üniversitesi kampusu karşısında hizmete yeni giren Atletizm Kompleksi'nde yapıldı.

Erkeklerde; Elazığ, Muş, Sivas, Diyarbakır, Ağrı, Erzurum, Hakkari, Bingöl, kızlarda; Ağrı, Sivas, Elazığ, Muş, Diyarbakır, Hakkari, Erzincan, Malatya'dan sporcuların iştirak ettiği ve atletizmde yeni yetenekleri ortaya çıkartmak amacıyla düzenlenen pist yarışmalarına katılan sporcular, gülle atma, kısa ve uzun mesafeli koşular, disk atma ve uzun atlamada çok zorlu yarışmalardan geçtiler. Oldukça yorucu geçen müsabakaların ardından kız ve erkeklerde dereceye giren takımlar belirlendi.

Buna göre erkeklerde 78 puanla Elazığ birinci olurken, 62.5 puanla Ağrı ikinci ve 60.5 puanla Sivas üçüncü oldu. Kızlarda ise birinci 72 puanla Ağrı, ikinci 69 puanla Sivas, 68 puanla Elazığ takımı ise üçüncü oldu.

İlk 3 dereceye giren ekiplerin Erzurum'daki final maçlarına katılacakları açıklandı..
Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen ile Atletizm Federasyonu Yetkilisi Şenal Özdemir, dereceye girenlerin madalyalarını verdi.

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2008 Tüm hakları saklıdır.