Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
Sivri Biber, Fiyatı En Fazla Düşen Ürün Oldu
04 Haziran 2008 Çarşamba 17:51
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, bölgede geçen ay en fazla giyim ve ayakkabı fiyatlarında artış yaşandığını, sivri biberde ise en fazla düşüş yaşandığını bildirdi.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, bölgede geçen ay en fazla giyim ve ayakkabı fiyatlarında artış yaşandığını, sivri biberde ise en fazla düşüş yaşandığını bildirdi.

Özcan, düzenlediği basın toplantısında, "2008 yılı Mayıs ayında Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, illerinde en yüksek artış yüzde 10,78 ile giyim ve ayakkabı grubunda, en fazla düşüş ise yüzde 2,00 ile çeşitli mal ve hizmetler grubunda görülmektedir" dedi.

Özcan, Malatya istatistiki bölgesinde en yüksek artış gösteren seçilmiş bazı maddeleri şöyle belirtti:

"Yüzde 21,91 ile patates, yüzde 17,36 ile mercimek, yüzde 16,86 ile bezelye, yüzde 11,90 ile ayçiçek yağı şeklindedir. En fazla düşüş gösteren seçilmiş bazı maddeler ise yüzde 56,64 ile sivri biber, yüzde 55,73 ile çarliston biber ve yüzde 46,13 ile patlıcan şeklindedir."
Haber ile ilgili fotoğraflar

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2008 Tüm hakları saklıdır.