Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
Kabartmalı ve Işıltılı Gelinlik Daha Fazla Talep Görüyor
29 Mayıs 2008 Perşembe 17:01
Yaz aylarının gelmesiyle beraber düğün heyecanı da başladı.
Yaz aylarının gelmesiyle beraber düğün heyecanı da başladı.

Her gelinin en büyük hayali ise düğününde kusursuz bir güzelliğe ve muhteşem bir gelinliğe sahip olmak. Gelin adayları düğün töreninden aylar öncesinde kendilerine uygun gelinliği seçebilmek için internet sitelerini, katalogları ve gelinlik satan mağazaları didik didik araştırıyorlar. Gelinlik seçiminde vücuda uygunluk, şıklık, estetiğin yanın da artık renkler de önemli bir yer tutuyor.

Malatya’da gelinlik üzerine hizmet veren bir mağaza ise, renkli gelinlik çeşitleri ve aksesuarlarıyla gelin adaylarına karar vermelerinde yardımcı oluyor. Gonca Gelinlik Mağazası Müdürü Yeşim Çolak Peker, gelin adaylarının hayallerini süsleyen gelinlikleri almada çok kararsız kaldıklarını ancak, yeni getirilen türlerle beraber bu kararsızlığın ortadan kaldırıldığını söyledi.

Peker, gelinlik sektörünün özellikle son yıllarda büyük bir gelişme gösterdiğini belirterek, "Eskiden gelinlik denildiğinde sadece birkaç renk mevcuttu. Şu anda 4 bin çeşit gelinlik üretimi yapılıyor. Rengarek gelinlikler içerisinde gelin adayları istediği gelinliği hemen seçebiliyor" dedi.

Özellikle kabartmalı ve ışıltı gelinliklerin büyük ilgi çektiğini kaydeden Peker, "Gelin adaylarının en büyük heyecanını gelinlikler oluşturuyor. Evlilik öncesi bütün eksiklerini tamamlayan genç hanımların en fazla zaman ayırdıkları konu gelinlik. Kimi kırmızı kimi lila kimi ise vazgeçilmez beyaz rengi tercih ediyor. Kabartmalı ve ışıltılı gelinlikler ise vazgeçilmezler arasında yer alıyor" şeklinde konuştu.
Haber ile ilgili fotoğraflar

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et
 sizden nefret ediyorum
sizden geçen sene gelinlik kiraladım ve abiye kıyafeti aldım hiç memnun kalmadım ve malatyada evleneceklere sizi kesinlikle önermiyorum çünkü gelinlikde söylediğiniz değişiklikleri yapmadığınız gibi ikinci el abiye kıyafetide sıfırmış gibi 200 ytl sattınız düğün sitresinden bunu sonradan anladım vicdanınız nasıl rahat
derya yılmaz 20.08.2008 17:55:26

1.

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2008 Tüm hakları saklıdır.