Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
HEM'İN YENİ BİNASI BU AY HİZMETE AÇILACAK
10 Eylül 2007 Pazartesi 15:20
Malatya'ya yapılan yeni Halk Eğitim Merkezi HEM binasının bu ay sonunda hizmete açılmasının planlandığı bildirildi.

Malatya'ya yapılan yeni Halk Eğitim Merkezi (HEM) binasının bu ay sonunda hizmete açılmasının planlandığı bildirildi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Özkan, Polisevi karşısında yapılan yeni binalarının müteahhit teslim tarihinin 20 Kasım 2007 olduğunu, ancak müteahhidin erken teslim etme sözü verdiğini ve muhtemelen bu ay sonunda veya Ekim ayı başlarında hizmete açmayı planladıklarını belirtip, yeni binaya taşınınca yer sıkıntılarının ortadan kalkacağını bildirdi. Özkan, yeni binaya taşınınca kendi binalarına da muhtemelen Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bir biriminin taşınacağını aktardı.
Yeni binalarında 2'şer müzik, bilgisayar ve yabancı dil atölyeleri, 1'er fotoğraf, dikiş-nakış, resim ve ebru atölyeleri, 1 kütüphane, 7 normal derslik ve 150 kişilik çok amaçlı salonun bulunduğunu ifade eden Turan Özkan, yeni binada ilk olarak sekreterlik ve tezgahtarlık kurslarını açacaklarını vurguladı.
2006-2007 öğretim yılında, 201 mesleki, 212 sosyal ve kültürel, 22 okuma yazma 1.kademe ve 21 okuma yazma 2.kademe olmak üzere toplam 456 kurs düzenleyip toplam 11 bin 170 kursiyere belge verdiklerini hatırlatan Özkan, 2007-2008 öğretim yılında kurs sayısını arttıracaklarını kaydetti.

Haber ile ilgili fotoğraflar

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2008 Tüm hakları saklıdır.