Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
Fuhuşa Zorlanan Kadın Polise Başvurdu
15 Mayıs 2008 Perşembe 13:22
Malatya'da bir kadın, fuhuşa zorlandığını ileri sürerek polise başvurdu.
Malatya'da bir kadın, fuhuşa zorlandığını ileri sürerek polise başvurdu.

Edinilen bilgiye göre polise başvuran A.Y. (32) adlı kadın, geçimini fuhuş yaparak sağladığını, fuhuşu bırakmak istediğini ancak Ö.K.Ö. (28) adlı şahsın kendisine devamlı şiddet uygulayıp fuhuş yapmaya zorladığını iddia etti.
 
Şikayet üzerine araştırma başlatan polis, "zorla fuhuş yaptırmak, fuhuş için aracılık ve bu yolla gelir elde etme" iddiasıyla aradığı Ö.K.Ö.'nün Konya, Meram'da ikamet ettiğini tespit etti. Şahsın yakalanması için Konya Emniyeti'ne bilgi verildiği bildirildi.

Bu arada polise başvuran Ü.Z. (26) adlı kadın, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir birahanede zorla çalıştırıldığını, buradan ayrılmak istediğini ancak M.K. (40) adlı şahsın kendisini tehdit edip dövdüğünü öne sürdü. İfadesi alınan M.K. ise suçlamayı kabul etmedi.

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2008 Tüm hakları saklıdır.