Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
TEŞVİKLER BÖLGESEL VE SEKTÖREL OLMALI
02 Eylül 2007 Pazar 15:52
Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, teşviklerin bölgesel ve sektörel olmasını istediklerini belirtti.

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, teşviklerin bölgesel ve sektörel olmasını istediklerini belirterek, "Yeni hükümetten istihdamı artırıcı politikalar bekliyoruz" dedi.
MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ve MASİAD Başkan Yardımcısı Murat Gümüş, Nostalji Kafe'de birlikte basın toplantısı düzenleyerek Malatya'da yapılan Doğu, Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısının içeriği ile ilgili bilgi verdi.
MASİAD Başkanı Güngör, "Yeni hükümetten iş insanları olarak öncelikli beklentimiz ekonomik büyümenin sürdürülmesidir. Ekonomik büyümenin bundan sonra istihdam yaratıcı politikalarla desteklenmesi Türkiye için ve özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri için hayati önem arz etmektedir. Bunun için bir yandan bu bölgelerdeki altyapı yatırımları hızlandırılmalı, bir yandan da bölgelere özgü teşvik yasaları çıkarılmalıdır. Teşvik yasalarının hem yöreye ve hem de sektöre özgü çıkarılması bu
bölgelerimizde girişimciliği hızlandıracak, atıl durumda olan sektörleri harekete geçirecektir" şeklinde konuştu.
Güngör, yeni hükümetten Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da gelişmeye açık sektörlerin belirlenmesini ve bu sektörlere göre teşvik yasalarının çıkarılmasını istediklerini de sözlerine ekledi.


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans