|
|
| ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI |
| 14 Aralık 2007 Cuma 18:08 |
| Malatya'nın Pütürge ilçesinde, öğrencilere yönelik ağız ve diş sağlığı taraması başlatıldı. |
|
Malatya'nın Pütürge ilçesinde, öğrencilere yönelik ağız ve diş sağlığı taraması başlatıldı.
Pütürge Kaymakamlığı tarafından ilköğretim okullarına yönelik olarak ağız ve diş sağlığı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Grup Başkanlığı, Pütürge Belediyesi ve Tepehan Belediyesi katkıda bulunurken, öncelikle tüm ilköğretim okullarında ağız taraması yapılacağı bildirildi. Bu arada kampanya çerçevesinde kaymakamlık tarafından alınan diş macunu ve diş fırçaları öğrencilere dağıtılmaya başlandı.
Diş macunu ve fırçası dağıtım törenine; Kaymakam Mustafa Irmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesnet Aras ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Çeliktaş ve diğer ilgililer katıldı.
İlçe merkezindeki okullarda dağıtıma başlanırken, tüm köy okullarında toplam 4 bin 200 adet diş macunu ve diş fırçası dağıtılacağı kaydedildi.
|
|