Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
SAADET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI MEHMET ASİLTÜRK
07 Aralık 2007 Cuma 14:54
Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, yayınevi cinayetiyle ilgili ulusal medyanın yalan ve yanlış haberler yaptığını savunarak, yetkililerin töhmet altında bırakıldığını ve buna son verilmesi gerektiğini belirtti.
Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, yayınevi cinayetiyle ilgili ulusal medyanın yalan ve yanlış haberler yaptığını savunarak, yetkililerin töhmet altında bırakıldığını ve buna son verilmesi gerektiğini belirtti.
Parti binasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Asiltürk, yayınevi cinayetiyle ilgili ulusal medyada yapılan haberlerde, zanlı E.G'nin telefonla konuştuğu kişiler arasında 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan genel seçimde SP Malatya milletvekili adayı Ö.P. diye birisinin de isminin geçtiğini ancak Malatya'dan böyle bir aday olmadığını bildirdi.
"Yayınlarda emniyet müdürü ve savcı töhmet altında bırakılıyor" diyen Asiltürk, "Zaten konu yargıdadır. Karışıklık meydana getirmek isteyenler yalan ve yanlış haber yapıyorlar. Bunları yapanları duyarlı olmaya ve ülkemizin geçirdiği kritik dönem göz önünde bulundurulup, bu tür yayınları yapmamaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.
Haber ile ilgili fotoğraflar

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2008 Tüm hakları saklıdır.