Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
"İKİNCİ YARIDA 10'DA 10 YAPMAK İSTİYORUZ"
12 Aralık 2011 Pazartesi 16:36
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, Şanlıurfa İl Özel İdarespor'u 3-0 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.
Grup'ta 10 puana ulaşan sarı kırmızılı takım, ilk yarının son maçında deplasmanda Kahramanmaraş Belediyespor'a konuk olacak.
Şanlıurfa İl Özel İdarespor maçıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatyaspor teknik direktörü Hayati Palancı, "5 eksikle bu karşılaşmaya çıkmıştık. Eksiklere rağmen görev verdiğimiz futbolcularımız çok iyi mücadele etti. Hem oyun hem skor anlamında sahadan iyi ayrıldık. Futbolcularımızı tebrike diyorum" dedi.
İlk yarı itibariyle son maçlarını Kahramanmaraş Belediyespor ile oynayacaklarını hatırlatan Palancı, "İlk yarıda artık son bir maçımız kaldı. Kahramanmaraş Belediyespor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Bu maçı kazanarak, grup ikincisi 44 Malatyaspor ile puan farkını 8'e indirmek istiyoruz" diye konuştu.
Palancı, ikinci yarı için takviye yapacaklarını da belirterek, "İkinci yarı daha farklı olacak. Herkes daha farklı bir Malatyaspor seyredecek. Takımın takviyeye ihtiyacı var ve bunun için çalışıyoruz. Hedefimiz ikinci yarıda 10'a 10 yapmak" ifadelerini kullandı.

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans