Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
HIRSIZA, "YAŞ ODUNLARI GÖTÜRMEMİŞ, KURU ODUNLARI GÖTÜRMÜŞ" TEPKİSİ
08 Aralık 2011 Perşembe 18:39
Malatya'da bir pide fırınına ait odunların gece çalınması olayı, güvenlik kamerasınca kayıt altına alındı.

MALATYA (İHA) - Olay, Paşaköşkü Mahallesi 2. Sokakta bulunan bir pide fırınında meydana geldi. Odunların sürekli azaldığını gören Fırın sahipleri, hırsızı bir türlü bulamadı. Ancak 1 hafta önce fırını karşısında bulunan apartmana güvenlik kamerası takılması yaşanan hırsızlık olayını ortaya çıkardı. Fırın sahipleri, son olarak yine odunların eksildiğini görünce, apartmanın güvenlik kameralarını incelediler. Güvenlik kamerasında gece, odunların son model bir araçla gelen şahıslarca çalındığı görülünce durum polise ihbar edildi.

Pide fırını sahiplerinden Faik Çekin, ilginç bir olay yaşadıklarını söyleyerek. "3 yıldır burada fırın işletiyoruz. Her zaman odunumuz azalıyor. Ama elimizden bir şey gelmiyordu. Geçen gün yine odunun çalındığını fark ettik. Fırının karşısındaki apartmana yeni güvenlik kamerası takıldı. Görüntülere bakınca gece gelip odunların otomobille götürüldüğünü gördük. Biz belki öğrencidir, durumu iyi olmayan biridir zannettik. Ama baktık ki, son model bir otomobille gelip odunları götürmüşler" dedi.

Çekin, "Hırsızlar, yaş odunu götürse neyse, ama kuru odunları götürüyor, kurnaz" şeklinde hırsızın uyanıklığına da ayrıca tepki gösterdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans