Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
ÖĞRENCİLER TARİHİ GEZİYE UĞURLANDI
27 Eylül 2011 Salı 17:02
Malatya'dan 40 öğrenci Afyonkarahisar - Kütahya illerine tarih gezisine uğurlandı.

 

  MALATYA (İHA) -    Cumhuriyet Eğitim Gezileri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünden uğurlanan öğrenciler, tarihi ve turistik yerleri gezecek.

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İhsan Gencay,   basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Her yıl düzenlenen gezi Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü proje olup öğrenciler buraları gezip görme imkanına kavuşacaklar. Her il'den 80 öğrenci, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Kütahya'yı gezdiriliyor. İlköğretim'den 40 öğrenciyi Afyonkarahisar, Kütühya'ya gönderiyoruz. Pazar günü de 40 öğrencimizi Çanakkele'ye göndereceğiz " diyerek, gezilerin amacının öğrencilerin kurtuluş savaşının geçtiği yerlere görmeleri ve ülkeye sahip çıkmalarını temin etmek olduğunu vurguladı.

 Sivas, Ankara, Afyonkarahisar, Kütühya'yı gezecek olan öğrenciler,   Cumartesi günü Malatya'ya dönecekler.

 Geziye katılan öğrencilerin bir çoğu ilk kez il dışına çıkacaklarını ifade ederken, kurtuluş savaşının geçtiği yerleri görecek olmalarından heyecanlı olduklarını dile getirdiler.


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans