Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
POLİSLERE AİLEYİ ANLATTI
24 Şubat 2011 Perşembe 17:17
Malatya'da "Aile içi iletişim" konulu konferans veren Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, polisleri güldürdü. Kapaklıkaya, "Dünyanın en muhteşem okulları camilerdir" derken, "Ancak dünyanın en berbat eğitmenleri de imamlardır" iddiasında bulundu.

MALATYA (İHA) -     Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün organizesi ile Belediye Konferans Salonu'nda, Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'nın verdiği "Aile içi iletişim" konulu konferansı, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Müftü   Hacı Yusuf Gül, milli eğitim müdürü yardımcısı Yahya Yazgan, Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri, polis memurları ile aileleri izledi.

 
 
Konferansını espriler ile süsleyen Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'ya,   Müftü   Hacı Yusuf Gül, "Sizi davet edip, din görevlilerimize bir konferans vermenizi rica edeceğim"dedi.
 Kapaklıkaya ise, "Dünyanın en muhteşem okulları camilerdir. Neden, çünkü, sabah,öğlen, ikindi, akşam ve yatsı namazlarında cemaat camiye geliyor. Yazılı yok, sözlü yok, sınav yok. Var mı böyle başka bir okul?" diye sordu.
 "Haddimi aşmıyorsam şunu da söylemek isterim. Ancak dünyanın en berbat eğitmenleri   de imamlardır" iddiasında bulunan Kapaklıkaya, "Bunca yıl imamlar ne vermiştir cemaatine kendi kendime hep düşünüyorum. Etkili vaaz teknikleri yoktur. Sayın müftüm siz emredin hemen gelip imamlara da bir konferans vereyim" dedi.
 Konferansında tasarruflu olmadan da söz eden Kapaklıkaya, kendisinin 49 yaşında, evli ve üç çocuklu olduğunu, küçüklüğünde birçok imkansızlıklarla yetiştiklerini söyledi. Alişan Kapaklıkaya, şimdi birçok imkan olduğunu,ancak tasarruf olmadığını dile getirdi. "Küçüklüğümüzde var yoktu, yok vardı" diyen Kapaklıkaya, bugün var olanın kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurguladı.

 Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, konferans sonunda, "İçimde uyuyan güçleri uyandır", "Bunları kimseye anlatmamıştım" ve "Sevgi bahçesinin bahçıvanı" isimli kitaplarını da imzaladı.


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans