Ana Sayfa
Gündem
Sağlık
Yaşam
Vefat
Politika
Ekonomi
Polis & Adliye
Eğitim
Spor
Kültür & Sanat
Sektör
Ana Sayfa Burçlar Sizden Gelenler Sinema Kayısı Borsası Nöbetçi Eczaneler
ÖĞRETMENİ ÖLDÜREN SÜRÜCÜ EHLİYETSİZ ÇIKTI
17 Şubat 2011 Perşembe 17:25
Malatya'da bir öğretmenin ölümüne neden olan otomobil sürücüsü ehliyetsiz çıktı.
MALATYA (İHA) -   Malatya'da 22 Aralık 2010 günü, İnönü Caddesi PTT binası karşısında meydana gelen kazada görme özürlü kızı Helin İdil (9) ile yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Öğretmen Mehmet Ali Özdemir (45), Mehmet B. 'nin (19) kullandığı 44 FC 499 plakalı otomobilin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede ölmüştü. Küçük kız ise yaralanmıştı.
 
  Kaza ile ilgili olarak Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde şüpheli Mehmet B. hakkında "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" iddiasıyla dava açıldı.
    Davanın ilk duruşmasında hakim karşısına çıkan Mehmet B., çarptığı şahıs ile kızını aniden önüne çıktığını belirterek, "Fren yapma imkanım olmadı" dedi. Şüpheli, ehliyetinin ise olmadığını söyledi. Şahısın ehliyetsiz oluşu, iddianamede de yer aldı.
  Duruşmada, psikolog gözetiminde ifade veren ölen öğretmenin görme özürlü kızı Helin İdil, "Babam ile birlikte PTT'nin yanındaki Belediyenin mektup etkinliğine gidiyorduk. Rüzgar gibi bir ses duydum. Yere düştüm. Dişim kırılmıştı. Babamda düşmüştü. Başka bir şey görmedim. Ben kimin vurduğunu görme özürlü olduğum için görmedim" dedi.
  Duruşma ileriki bir tarihe ertelendi.

  EŞİ DE 8 YIL ÖNCE KAZADA ÖLMÜŞ

  Öte yandan,   Öğretmen Özdemir'in, 2002 yılında ailesiyle Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde geçirmiş olduğu trafik kazasında, meslektaşı ve hayat arkadaşı olan eşi Sercan Özdemir'i kaybettiği bu kazada tek çocukları olan Helin İdil ise gözlerini kaybetmişti. Helin İdil , 8 yıl sonraki kazada ise bu kez yaralandı, ancak babasını kaybetti.


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Yazdır Yorum Ekle Tavsiye Et

Ana Sayfa - Künye - Reklam - Sitene Ekle - İletişim
Copyright © 2007-2009 Tüm hakları saklıdır. Designed by MS Ajans